Zorgeloos Thuis Spijkenisse

Zorgeloos Thuis Spijkenisse

De SWO en Humanitas hebben de handen ineengeslagen om u praktische informatie te bieden over de mogelijkheden om zo plezierig en zorgeloos mogelijk zelfstandig te wonen en te leven.
Nieuwe website Stichting Humanitas

Nieuwe website Stichting Humanitas

Stichting Humanitas in Rotterdam krijgt een nieuwe website. Gestreefd wordt om 1 januari 2016 klaar te zijn. De oude website is inmiddels vijf jaar online en wel aan een nieuwe jasje toe. Niet alleen het uiterlijk gaat veranderen, maar Humanitas wil graag meer digitale service gaan bieden. De nieuwe website moet daar in gaan voorzien.
Web010 nieuwe website

Web010 nieuwe website

De website waar je nu naar kijkt is weer compleet in de verherbouwing. Als straks de werkzaamheden weer achter de rug zijn heeft Web010 weer een super moderne website die een compleet overzicht geeft van de in aanbouw zijnde en de afgeronde projecten.

De algemene websites van Humanitas Restaurants wordt vernieuwd. De site moet worden aangepast aan de nieuwe huisstijl en ieder restaurant krijgt zijn eigen webpagina. Streefdatum online: februari 2016.

Web010 maakt van het Web een kleurrijker plek!

design_icon

 

Web010 is het webdesign- en webbeheer ‘bureau’ van Marcel Smit Meer over Web010 vind je hier.

De website is helaas nog in aanbouw. Kom over een tijdje terug om te kijken hoe het ermee staat.

 

Wat zeg je? De nieuwe website…?
Joh! Die is bijna klaar! :-)

Joepie de…?

 

Een woordje van onze afdeling ‘verherbouwing’:
We zijn al heel ver. Nog niet alles werkt
zoals het zou moeten, maar het moment
dat dit wel het geval is, is niet ver weg meer! ” :-D


Het laatste nieuws


Derde bericht
Derde bericht
Dit is een derde bericht. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam elementum eu magna et condimentum. Duis sodales euismod dui, eu suscipit turpis condimentum eget. Vestibulum...
Lees verder →
Hallo Wereld!
Hallo Wereld!
Web010 bestaat al sinds 2001, maar is jarenlang niet echt actief geweest. Daar gaat vanaf vandaag verandering in komen want de website is nieuw leven ingeblazen. Er bestaan geen...
Lees verder →